Tradiční
Recepty
Přihlášení
Registrace
Staňte se našimi fanoušky na:
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Tradiční recepty
Recepty
Sladké recepty
Bazalkový ocet
Bazalkový ocet
Autor receptu:
Mišička
(25 receptů)
Mišička
Množství:
neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava:
neuvedeno
PT0M
Vaření:
20 min.
PT20M
Speciální kritéria:
Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených
Tisk
Přidat do oblíbených
Ingredience
nekolik snítek bazalky
1 l vinného octa
3 stroužky česneku
Pracovní postup:
Čerstvé bazalkové listy a česnek vložíme do čisté uzavíratelné sklenice a zalijeme mírně zahřátým (maximálně na 40 °C) octem.
Sklenici dobře uzavřeme a necháme bazalku s česnekem louhovat při pokojové teplotě 2 týdny. Poté ocet přecedíme a přelijeme do lahve.
Zkuste také
Meruňkový koláč (rychlý a zdravý)
30
1
2
Smažené jahody
20
2
10
Ovesné sušenky podle Lucie H.
45
27
33
Srdce
100
2
1
Karobový dortík s tvarohem
60
7
12
Komentáře a dotazy…
Přidejte komentář:
Prosím napište, jaký typ poznámky chcete nechat:
Komentář
Dotaz
Odeslat
Pro vkládání komentářů se
přihlašte
, prosím.
Komentáře
Dotazy
cvrcek
|
20. června 2013
zkusím :-)
Odpovědět
PetaDomca
|
17. května 2013
a do čeho ho dáváš?
Odpovědět
araw
|
17. května 2013
Vypadá to božsky :-))
Odpovědět
eviti
|
16. května 2013
znám- je výborný
Odpovědět
mamina1985
|
16. května 2013
zkusím,zajímavé
Odpovědět
maka
|
16. května 2013
tento je taky super
Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.