Staňte se našimi fanoušky na:

Bažant na jablkách

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bažanta vykostíme a maso nakrájíme na malé kostky.Osolíme, pokapeme dezertním vínem a okořeníme mletým černým pepřem.Dáme na pánev, podlijeme vývarem, přidáme žampiony, nahrubo nastrouhanou kedlubnu a dusíme. Potom přidáme očištěná nakrájená jablka a podlijeme bílým vínem, přidáme lžíci oleje a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme solamylem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!