Staňte se našimi fanoušky na:

Bedlová omáčka

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 500 g bedle
  • 50 g slaniny (nakrájená na kostičky)
  • 125 ml smetany

Pracovní postup:

Bedly poduste ve vlastní šťávě, osolte, přidejte sladkou papriku a drobně nakrájenou slaninu. Když se voda z hub vydusí, trochu je podlijte a zjemněte smetanou, do které jste přimíchali trochu mouky a kečupu. Do hotového pokrmu můžete přidat nadrobno nakrájené sladkokyselé okurky. Jako příloha jsou vhodné brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!