Staňte se našimi fanoušky na:

Benediktinská vejce na pečivu se šunkou a sýrem

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Přivedeme k varu 4 hrnky osolené vody s trochou octa. Vejce postupně vyklepneme do šálku, vlijeme do vroucí vody ( každé zvlášť ). Na mírném ohni vaříme 3 - 4 minuty. Vejce vyjmeme naběračkou a odložíme do studené vody. Po vychladnutí vejce osušíme papírovým ubrouskem. Sýr nakrájíme na nudličky. Chléb nebo jiné pečivo potřeme máslem, položíme na něj plátky šunky, přikryjeme vejci, na které dáme nudličky sýra.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |22. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!