Staňte se našimi fanoušky na:

Berounská kančí kýta

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso osolíme, opepříme, podlijeme trochou vody a přikryté pečeme 30 minut. Mrkev, petržel, celer a cibuli nakrájíme a přidáme k masu. Podlijeme vínem, přidáme koření, pokapeme olejem a odkryté pečeme doměkka. Maso během pečení poléváme. Nové koření a bobkové listy vyndáme, zeleninu rozmixujeme a přilijeme smetanu s rozkvedlanou moukou. Podle potřeby zředíme vodou a za stálého míchání uvaříme omáčku, kterou ochutíme cukrem a citronovou šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!