Staňte se našimi fanoušky na:

Berounská roštěná

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa (asi 1,5 cm) osolíme a opepříme. maso zprudka opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách, vyndáme a odložíme. Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, mrkev a celer. Orestujeme, zalijeme vývarem, přidáme na čtvrtiny nakrájená rajčata, olivy, bylinky a brusinky. Směs osolíme, vrátíme maso a dusíme doměkka. Pak maso vyndáme, omáčku vyvaříme, přidáme víno a dochutíme. Jako přílohu připravíme, podle návodu, gnocchi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ladislava.jankovska |21. srpna 2016
Vypadá to dobře, chuťové buňky pracují. Odpovědět
piškot |16. srpna 2016
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!