Staňte se našimi fanoušky na:

Berounské lívance

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme vejce, vanilkový cukr, citronovou kůru, sůl, mouku a důkladně rozmícháme tak, aby vzniklo hustší těsto. Necháme vykynout. Po vykynutí smažíme lívance na oleji. Usmažené potřeme zavařeninou nebo povidly a zdobíme jogurtem nebo zakysanou smetanou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |31. řijna 2014
ke kávičce, mňááám Odpovědět
Annett |31. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Rena.KI |14. července 2014
1*** Odpovědět
Alma |16. dubna 2014
uloženo Odpovědět
AdyDari |30. května 2013
Dobrůtka :) Odpovědět
kote19 |26. února 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
Jana 9|23. ledna 2014
ukládám Odpovědět
Kůťa|3. listopadu 2013
Já je nejradši jen omaštěné a posypané skořicovým cukrem... Odpovědět
šupina73|5. května 2013
přidávám:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!