Staňte se našimi fanoušky na:

Béřovický králík

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze surovin si namícháme marinádu, do kreré naložíme králičí maso nejméně na 24 hodin. Pak přikryté, podleté trochou vody pečeme doměkka, odkryté chviličku na barvu. K takto upečenému králíkovi můžeme jako přílohu mít rýži, nebo, jak to dělám já, výpek slít a zahustit smetanou a podávat s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mochomůrka |10. listopadu 2014
ukládám Odpovědět
piškot |24. září 2014
1*** Odpovědět
katy9 |11. května 2013
dobrota Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Tak to si tedy musím někde jó vyznačit, až padnu na králíka, zkusím prvně toto. Odpovědět
jana.remkova.7 |21. dubna 2013
Je to možná nejlepší úprava králíka, jakou znám. Toho oleje není třeba až tolik. Vynikající je i upečený bez smetany, ale super je i ta omáčka se smetanou. Každý, jak má rád. Odpovědět
Rentiér1946 |21. dubna 2013
dobrý recept na králíčka Odpovědět
aB |21. dubna 2013
ten se povedl,mňam Odpovědět
olma |20. dubna 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!