Korpus: 4vejce, 120g krupicového cukru, 150g hladké mouky, 1 lžička kypřícího prášku, tuk na vymazání formy Náplň: 500g měkkého tvarohu, 200g moučkového cukru, 100g másla, 1 balení vanilkového cukru, 100g mléčné čokolády Žloutky vyšleháme s polovinou cukru a spojíme je se sněhem z bílků a zbylého cukru.Vmícháme mouku s kypřícím práškem a těsto rozetřeme na 2 plechy s pečícím papírem. Při 180°C pečeme asi 15 minut, oba korpusy poprášíme moukou a překlopíme na utěrku. Tvaroh vyšleháme s polovinou cukru. Máslo utřeme se zbylým cukrem a vanilkovým cukrem a s nahrubo nastrouhanou čokoládou ho vmícháme do tvarohu. Misku vymažeme a vyložíme jedním korpusem, okraje odřízneme. Z druhého korpusu vykrojíme kolo o průměru misky, misku naplníme tvarohovou náplní a odřezky korpusu. Uzavřeme ji korpusovým kolem a vložíme do chladničky. Ztuhlý dort vyklopíme, obalíme a ozdobíme marcipánem.