Staňte se našimi fanoušky na:

Biftek po rumunsku

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso nakrájíme přes vlákno na plátky asi 2,5 cm vysoké. Bifteky naklepeme rukou a shrneme do původního tvaru a výšky. Potřeme je olejem. Necháme je asi hodinu odstát. Na dobře rozehřátém roštu (grilu) je pečeme asi 3-5 minut. Slaninu si nakrájíme na tenké plátky a osmažíme je na oleji. Když je maso hotové, posypeme jej pálivou paprikou a na každý biftek dáme dva plátky slaniny. Podáváme s různými druhý salátů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!