Staňte se našimi fanoušky na:

Biftek s pečenými brambory v alobalu

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z odblaněné svíčkové nakrájíme bifteky, mírně dlaní naklepeme, osolíme, opepříme a rychle opečeme na roštu nebo na pánvi na oleji. Opečené bifteky vyjmeme, do šťávy přidáme pro zjemnění kousek másla, zastříkneme vývarem a vínem a krátce podusíme. Podle potřeby přisolíme. Opečené řezy svíčkové přelijeme šťávou. Podáváme s brambory pečenými v alobalu nebo s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

eliska.staubertova |6. srpna 2013
biftečky mnam Odpovědět
sojka30 |29. prosince 2012
namka Odpovědět
petr.helman.5|26. července 2013
Tohle prostě musí být bašta,zkusím dík Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!