Očištěné upravené bifteky lehce naklepeme paličkou a upravíme do pěkného válcovitého tvaru. Osolíme, opepříme, potřeme olejem z každé strany. Necháme odležet v chladu asi 1 - 2 hodiny. Po zapnutí grilu opečeme na hliníkové mlsce, položené na nosníky topné tyče, brambůrky na másle. Po dosažení pracovní teploty dáme na grilovací rošt bifteky a rovněž i máslem vymazaný lívanečník na sázená vejce, zasuneme a grilujeme. Máslo v lívanečníku se nám rozpálí během několika vteřin. LívaneČník vyjmeme a vyklepneme do něho dvě vajíčka, osolíme a vsuneme zpět na grílovací rošt. Asi za pět minut obrátíme kleštěmi bifteky a ty pak pečeme ještě další 4 až 5 minut (dohromady asi 9 až 10 minut). Mezitím vyndáme sázená vejce. Na ohřáté talíře klademe hotové bifteky a přelijeme je odkapanou vlastní šťávou. Na bifteky položíme sázená vajíčka, obložíme celerovým salátem, nakrájenými rajčaty, drobně krájenou cibuli a hořčicí. Jako přílohu podáváme opečené brambůrky sypané zelenou sekanou petrželkou.