Staňte se našimi fanoušky na:

Bílkový suchar

Autor receptu: katy9 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(3 hlasy)
Ohodnotit recept
39× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z bílků a cukru ušleháme hustý sníh a lehce vmícháme mouku. Chlebíčkovou formu vyložíme pečícím papírem, těsto do ní stejnoměrně rozetřeme, dáme do předehřáté trouby na 165°C a upečeme dočervena. Špejlí zkusíme zda je uvniř upečené a nelepí se na špejli. Upečené vyklopíme z formy, papír stáhneme a necháme vychladit, druhý den krájíme na tenké plátky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |7. prosince 2013
zkusím :-) Odpovědět
VELKAKOKI |7. prosince 2013
jasné Odpovědět
planeta |23. září 2013
také vyzkouším Odpovědět
tynkachz |24. května 2013
Nikdy jsem ho nezkoušela. Není moc suchý? K čemu by se to dalo jíst? K džusu nebo čaji? Odpovědět
Šuldeska |24. května 2013
Dobré - vyzkoušeno. Odpovědět
lucka9 |28. března 2013
vyzkouším Odpovědět
slavuska |15. února 2013
tohle peče moje teta. Odpovědět
jola |5. února 2013
to může být dobré Odpovědět
evahu |4. února 2013
jak zbudou bílky, tak zkusím Odpovědět
jirina.kycmerova|2. dubna 2013
VYPADÁ TO ZAJÍMAVĚ,ZKUSÍM Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!