Staňte se našimi fanoušky na:

Bílý kmínový chléb z domácí pekárny - vhodný pro začátečníky

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) nejdříve vodu (300 ml vody) 2) poté si odvážíme mouku (500 g hladké mouky) a nasypeme ji do nádoby 3) do jednoho rohu nasypeme sůl (2 lžičky) 4) do druhého rohu nasypeme cukr (1 lžičku) - pokud pečeme se sušeným droždím, není nutné, pokud s čerstvým droždím, cukr dáváme do důlku na droždí! 5) do dalšího rohu přidáme kmín (1 lžičku) 6) ve středu mouky uděláme důlek, přisypeme droždí (1 lžičku nebo 1/4 kostky čerstvého droždí + cukr) a zahrneme moukou. Nastavení pekárny: Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední JAKO LŽIČKU POUŽÍVÁME TU, KTERÁ NÁM BYLA PŘILOŽENA K PEKÁRNĚ!!!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |16. ledna 2015
Děkuji :-) Odpovědět
SimoneckaC |15. ledna 2015
Děkuji :-* Odpovědět
pinkchihuahua|15. ledna 2015
1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!