Staňte se našimi fanoušky na:

Blanšírovaný chřest se ztraceným vejcem

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Nejdříve si připravíme zálivku - smícháme všechny suroviny na zálivku, osolíme, opepříme. 2) Chřest oloupeme, povaříme 5 minut v osolené vodě, tvrdé konce odřízeneme. Rozdělíme na 4 talíře. 3) Na každý talíř pak dáme také salát a ředkvičky nakrájené na nudličky a po jednom vejci. 4) Těsně před podáváním zalijeme zálivkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
chuťovka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!