Hmota: 200ml mléka, 100g másla, 80g cukru krystal, 100ml vody, 2 lžíce mleté želatiny, 1 sáček vanilinového cukru, 400g měkkého plnotučného tvarohu, 6 půlek broskví Korpus: 2 piškotové rolády (o průměru 4cm) s jahodovou marmeládou Na ozdobení: 4 lžíce vyšlehané šlehačky, stříbrné cukrářské zdobení, kompotované broskve V mléce na mírném ohni rozpustímemáslo s cukrem, necháme projít varem, odstavíme z ohně, přilijeme ve vodě nabobtnalou želatinu a vanilinový cukr. Hmotu necháme v pokojové teplotě chladnout. Rozmixujeme 3 půlky broskví a vmícháme je do chladnoucí hmoty. Nakonec do ní zašleháme také plnotučný tvaroh. Piškotové rolády rozkrájíme na 1 cm silné plátky. Formu na biskupský chlebíček dobře vyložíme mikrotenovou fólií a dno i boky potom pokryjeme těsně vedle sebe roládkami. Některé, aby se lípe vešly do formy, můžeme i překrojit napolovic. Část plátků si ještě ponecháme stranou. Do středu opatrně vlijeme část připravené tvarohové hmoty, na kteoru rozdělíme půlky broskví nakrájených na menší kousky. Zakryjeme je zbytkem hmoty. Uhladíme ji a vrch poklademe plátky rolády, které nám zůstaly. Překryjeme fólií, zatížíme a uložíme do chladu ztuhnout. Zdobíme šlehačkou, cukrářskými perličkami a kousky broskví. Pokud nám zůstaly nějaké plátky rolády, použijeme je na ozdobení moučníku.