Staňte se našimi fanoušky na:

Boršč se sýrem

Autor receptu: suchohribek (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájíme zeleninu na malé kousky, vložíme do vařícího vývaru a vaříme do měkka. Přidáme světlou jíšku (z másla a mouky), vložíme oloupaná a na kousky nakrájená rajčata, nasekanou petrželku, osolíme, opepříme a vlijeme hrnek mléka s nastrouhaným sýrem a necháme ještě 5 minut povařit. Nemáme-li hovězí vývar, můžete ho nahradit bujónem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dědeček Hříbeček |20. května 2014
????? Odpovědět
Hana S |20. května 2014
boršč Odpovědět
Hana S |20. května 2014
není Odpovědět
Hana S |20. května 2014
ale asi to Odpovědět
Hana S |20. května 2014
k vyzkoušení Odpovědět
Hana S |20. května 2014
uložím Odpovědět
Hana S |20. května 2014
asi dobré Odpovědět
Hana S |20. května 2014
neznám Odpovědět
Georgina |4. prosince 2013
neznám Odpovědět
libka.nemcova |6. května 2013
to vypada velmi chutne, ukladam a vyzkousim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!