Staňte se našimi fanoušky na:

Bosenský čevab

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na drobnější kousky. Nakrájíme nadrobno cibuli a česnek. Maso umeleme na masovém strojku, přimícháme tlučený hřebíček, pepř, skořici a sůl a vše dobře promícháme. Do odpovídající nádoby pak narovnáme vrstvu masa, přes vrstvu cibule a česneku a opakujeme dokud máme suroviny. Přikryjeme a necháme stát v lednici do druhého dne. Druhý den nalijeme do kastrolu olej, vyklopíme do něj maso, osmahneme, podlijeme trochou vody a dusíme zvolna doměkka. Když je maso měkké, opaprikujeme jej, přilijeme ocet a trochu vody a ještě chvíli povaříme. Podáváme většinou s rýží nebo chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!