Staňte se našimi fanoušky na:

Bouillon- bujón

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lehce oprané hovězí maso, hovězí morkové kosti, telecí kosti, vykuchaného starého holuba a půl slepice rozsekáme na malé kousky. Na morku z kostí usmažíme na koláčky nakrájený celer, petržel, mrkev a cibuli. Do toho vložíme hovězí maso, hovězí játra, slepici a holuba, polijeme vodou, přidáme telecí i hovězí kosti, sůl a zvolna vaříme 2 hodiny i déle. Pak polévku procedíme, necháme ustátí a omastek sebereme. Nyní polévku vyčistíme bílkem, procedíme ubrouskem a horkou podáváme v šálcích.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |5. listopadu 2014
ukládám Odpovědět
Victor |7. listopadu 2013
1*** Odpovědět
milmach |26. srpna 2013
chutné Odpovědět
daramacho |15. července 2013
dobré Odpovědět
pajunc |29. března 2013
výborný a kvalitní vývar se vždy hodí :-) Odpovědět
sojka30 |29. prosince 2012
namka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!