Staňte se našimi fanoušky na:

Bramboráky s hříbky

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • mléko podle potřeby
  • olej na smažení
  • 600 g syrových oloupaných brambor
  • 300 g hřibů
  • 4 lžíce polohrubé mouky
  • 2 vejce
  • 2 stroužky česneku

Pracovní postup:

Nakrájené houby poduste s kmínem a solí, pak odstavte. Přidejte nastrouhané brambory, rozšlehané vejce, mouku, majoránku, rozetřený česnek a sůl, promíchejte (případně můžete zředit mlékem). Bramboráky usmažte na oleji a ihned podávejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!