Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborová polévka s jíškou

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Zeleninu a houby opereme a uvaříme, procedíme a zeleninu nakrájíme. Oloupané brambory nakrájíme na kostky a uvaříme v zeleninovém vývaru. Rozpustíme máslo, osmažíme na něm cibuli, vsypeme mouku, osmažíme ji a stáhneme z ohně. Jíšku zředíme studenou vodou, dáme ji do polévky, přidáme nakrájenou zeleninu, polévku povaříme, osolíme, přidáme nasekanou petrželku a kopr.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!