Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborová pomazánka (chlebíčková)

Autor receptu: zizka.petr.9 (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout, vejce a mrkev také uvaříme. Na struhadle nastrouháme libové párky, kyselou okurku a mrkev, osolíme, opepříme. Přidáme studená vejce nasekaná na jemno, hořčici, majonézu a bílý jogurt, cibuli na jemno. Vše dobře promícháme. Brambory nastrouháme na struhadle a smícháme s vytvořenou směsí. Nakonec přidáme pažitku. Dle chuti případně dosolíme a dopepříme. Pomazánku uložíme do lednice, podáváme s domácím pečivem nebo křupavými toasty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |14. září 2013
uloženo Odpovědět
Michele |14. září 2013
dobré Odpovědět
pes |2. září 2013
to mám rád Odpovědět
wieruska |28. srpna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!