Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborová vlévanka

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a rozšťoucháme. Pak k nim přimícháme mléko, smetanu a ušlehaná vejce s moukou a osolíme. V pánvi anebo na pekáči rozehřejeme máslo nebo sádlo a směs do ní vlijeme. Vložíme do předehřáté trouby a při 200 ˚C upečeme do zlata. Teplou jíme buď lžící nebo ji nakrájíme na kousky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |13. května 2014
vyzkouším Odpovědět
yuzum |24. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Georgina |4. ledna 2013
rychlovka Odpovědět
Bábrle Inka |21. prosince 2012
bezva rychlá večeře Odpovědět
planeta |29. listopadu 2012
zajímavé a rychlé Odpovědět
Jana 9|4. dubna 2015
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!