Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborové lupínky s octem a pepřovou omáčkou

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Brambory nakrájíme na tenké plátky. Zalijeme je octem a necháme 1,5 hodiny marinovat. 2) Smícháme všechny suroviny na pepřovou omáčku a dáme do ledničky. 3) Bramborové plátky scedíme a osušíme papírovou utěrkou. Rozložíme je na plechy vystlané pečícím papírem, pomažeme olejem a pečeme 15 minut na 200 °C. 4) Hotové lupínky osolíme, opepříme a podáváme s pepřovou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |8. řijna 2014
Domácí brambůrky... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!