Staňte se našimi fanoušky na:

Bramborové preclíky obalené v cukru

Autor receptu: Sůl nad zlato (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupané brambory najemno nastrouháme, smícháme s moukou a nahrubo nastrouhaným tukem, zaděláme hladké těsto a rozdělíme ho na 2 části. Každou vyválíme na pomoučeném válu na plát silný 2-3 mm. Vykrájíme drobné preclíky (nebo jiné tvary - hvězdičky, kometky, stromečky), rozložíme je na plech s pečícím papírem a pečeme na 190°C dorůžova. Hned jak je vyndáme z trouby obalujeme v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!