Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory s hořčicí a řapíkatým celerem

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory oloupeme, omyjeme, dáme do hrnce a přelijeme smetanou smíchanou s hořčicí, 2 kostky zeleninového bujónu, opepříme a dusíme 15 minut.Cibuli očistíme, omyjeme a pokrájíme na kousky. Celer pokrájíme a pokapeme citrónovou šťávou. Do pekáčku dáme brambory se šťávou, celerem a s jarní cibulkou. Osolíme, opepříme, posypeme strouhaným muškátovým oříškem a majoránkou. Nakonec posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme v předehřáté troubě asi 15 minut při 225°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzíček |24. května 2013
ukládám Odpovědět
josifek |5. května 2013
Vyzkouším. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!