Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory v alobalu se špenátem

Autor receptu: Jancal (26 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Brambory omyjeme, položíme na alobal, posolíme, na každou bramboru dáme kousek másla, zabalíme do alobalu a dáme do trouby. Pečeme 40 minut při 180°C. Mezitím si osmahneme na pánvičce cibulku, přidáme čensek, špenát, zalijeme zakysanou smetanou a dochutíme solí a pepřem. Až jsou brambory hotové, vyndáme z trouby, necháme chvíli vychladnout, poté rozbalíme z alobalu, nařízneme je a naplníme špenátovou směsí. Poté dáme ještě na 10 minut zpět do trouby. Můžeme jíst samotné nebo jako přílohu k masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!