Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory z trouby - lepší než americké

Autor receptu: mnamka (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • koření na hranolky

Pracovní postup:

Podle počtu strávníků si omyjeme potřebné množství brambor, nakrájíme je na čtvrtky nebo osminky a dáme do hlubší mísy. Osolíme, opepříme a okořeníme (můžeme použít téměř jakékoliv koření, které máme rádi). Kořením nešetříme, brambory budou o to lepší. Zalijeme je přiměřeným množstvím oleje, řádně promícháme a dáme na pekáček. Pečeme v troubě doměkka a v případě potřeby přiléváme olej. Ke konci posypeme brambory na půlkolečka nakrájenou cibulí. Brambory jsou vynikající jako příloha, ale dají se jíst i samotné jako rychlá večeře s kečupem nebo tatarkou. Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!