Staňte se našimi fanoušky na:

Brynzové pagáčky

Autor receptu: Kris (76 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do prosáté mouky rozdrobíme brynzu a tuk, přidáme žloutek a zpracujeme těsto, které necháme v chladu půl hodiny odležet. Potom z něj vyválíme plát a vykrájíme kolečka, která přendáme na plech. Potřeme je rozšlehaným bílkem, posypeme kmínem a v dobře vyhřáté troubě upečeme. Podáváme jako zákusek k pivu, vínu nebo místo pečiva k různým salátům.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Esmé |7. dubna 2013
Vypadá to hrozně chutně, ukládám na vyzkoušení :-) Odpovědět
pajunc |28. března 2013
tak to zni skvele, vyzkousim :-) Odpovědět
jana.remkova.7 |30. ledna 2013
Miluji pagáče!!! Hlavně škvarkové, dělala jsem i bramborové, super a tyhle vyzkouším!!! Odpovědět
Georgina |5. ledna 2013
zkusím Odpovědět
evahu |4. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
ilona.plackova.5|1. září 2013
zkusím Odpovědět
vonaskovajirina|31. ledna 2013
Jedla jsem je na Slovensku, byly vynikající - jestli tyhle budou stejně dobré? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!