Staňte se našimi fanoušky na:

Bucatini all´amatriciana

Autor receptu: Angelis (21 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

■čerstvá rajčata dáme vařit na cca 40 sekund do vroucí vody, následně z nich sloupneme šlupku, odstraníme šťopku a semínka (někdo má rád i se semínky) ■cibuli nakrájíme na velmi drobno a dáme ji smažit do pánve, kam nalejeme velké množství olivového oleje (viz. obrázek) ■až se trošku zasmaží přidáme pancettu ■pancettu chvíli posmažíme a potom ji zalijeme vínem, přidáme špetku soli a přikryjeme pokličkou ■necháme vše podusit ■mezitím si nastrouháme na drobno sýr Pecorino a nakrájíme rajčata na drobno ■potom přidáme do pánve naše rajčata a chilli papričku, kterou nakrájíme na drobno a trochu pepře ■necháme dusit na velmi malém ohni cca 10 min ■dáme vařit osolenou vodu na těstoviny (typ Bucatini – doporučuji značku Mamma Lucia, Riscossa, Panzani nebo Barilla) ■uvaříme těstoviny ve vroucí vodě a až jsou hotové tak je zcedíme a smícháme s omáčkou v pánvi ■do směsi nasypeme ještě sýr a všechno pořádně promícháme ■těstoviny podáváme posypané Pecorinem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Angelis |31. řijna 2013
Ano je to okopírované z netu, z MÉHO netu :-) a je to MUJ recept.. Odpovědět
Dessyna |22. řijna 2013
navíc - zdá se mi, že je to zkopírované z netu... Odpovědět
M* |9. řijna 2013
super Odpovědět
piskotka |24. září 2013
dobré Odpovědět
Lenny |10. září 2013
mnam Odpovědět
Kopretina007|12. řijna 2013
určitě chutné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!