Staňte se našimi fanoušky na:

Bůček na červeném zelí

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kysané zelí slijte, dochuťte cukrem, kmínem a solí a vložte jej do pekáčku, vymazaného sádlem. Na zelí dejte cibuli krájenou na kolečka a pak vložte bůček, předem osolený a opepřený a trochu jej posypejte kmínem. Vše vložte do rozpálené trouby a pečte, dokud bůček nezměkne.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |10. února 2014
super Odpovědět
Jindriska8 |3. června 2013
Výborné,musím vyzkoušet!! Odpovědět
biglol |28. dubna 2013
ňam, tak tohle můžu :) Odpovědět
můra|16. března 2015
1+++ Odpovědět
petr.helman.5|15. března 2015
To bude bašta to je jasný.Z bůčku já mám doktorát. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!