Staňte se našimi fanoušky na:

Buchta Margot

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Smícháme cukry a ušleháme je s vejci do pěny. Přidáme rozpuštěné máslo a mléko. Mouku s kypřícím práškem smícháme a přidáme ji spolu s nastrouhanou tyčinkou Margot (nahrubo).
  2. Pečeme na pečícím papíru asi 40 minut na 170 °C.
  3. Ve vodní lázni si připravíme polevu – smícháme nalámanou čokoládu, máslo, smetanu, kakao a rum.
  4. Polevou potřeme upečenou vychlazenou buchtu a posypeme strouhaným kokosem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |24. května 2015
1*** Odpovědět
sonizna |28. dubna 2015
Super Odpovědět
objev |27. dubna 2015
Nic pro ty, co nemají rádi kokos Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!