Staňte se našimi fanoušky na:

Bůčková ruláda

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřový bůček umeleme najemno,okořeníme a promícháme s vejci.Necháme2 hodiny odpočinout v lednici a utvoříme z něj šišky,které uzavřeme do velkého mikrotenového sáčku a pevně zavážeme.Vaříme1 1/2 hodiny a jěště za tepla obalíme v paprice.Podáváme teplé i studené.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |28. srpna 2013
neznám Odpovědět
milmach |27. srpna 2013
dobré Odpovědět
Hanina |26. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
b* |26. srpna 2013
máme rádi Odpovědět
daramacho |26. srpna 2013
dobré Odpovědět
FOTOrecepty |26. srpna 2013
Super ;-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!