Kuřecí křídla rozkrojíme v kloubu na jednotlivé dílky a promícháme s 1/3 omáčky Louisiana, pak je dáme do vyhřáté trouby na 177°C a pečeme asi 15 minut. Po upečení křídla slijeme od vypečené šťávy a necháme vychladnout. Vychlazená křidýlka smažíme ve friťáku 3 minuty při teplotě 175°C - měla by být dobře propečená, zlatavá s křupavou kůrkou. Smažená křidýlka necháme dobře okapat od oleje, případně je osušíme papírovým ubrouskem a důkladně obalíme ve zbytku omáčky. Na dresink dobře promícháme zakysanou smetanu, majonézu, worchester, česnek a citronovou trávu. Nivu nahrubo nastrouháme, přidáme do směsi a zamícháme. Pokud je dresink příliš hustý, rozředíme ho trochou mléka. Řapíkatý celer nakrájíme na kousky cca 10cm dlouhé. Křidélka podáváme s kousky celeru a dresinkem.