Staňte se našimi fanoušky na:

Bulgurový nákyp se švestkami

Autor receptu: Pajika (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bulgur si uvaříme ve vodě podle návodu. Hotový bulgur si ochutíme medem a přendáme do zapékací mísy, kterou jsme si předem vymazali máslem. Na vrch naskládáme půlky vypeckovaných švestek (já použila kompotované) a zalijeme rozmíchanými vejci v mléce. Nakonec přidáme ještě plátky másla a dáme péct. Pečeme na 160 stupňů asi 30 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!