Staňte se našimi fanoušky na:

Bulharský řízek - dia

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Naklepaný, osolený a opepřený řízek opečeme po obou stranách na grilu. Připravíme cibulovou jíšku, do které přidáme na nudličky nakrájené papriky i sladkou papriku předem osmahnutou na másle. Zalijeme netučným vývarem z kostí (nebo vodou), povaříme a nalijeme na řízek. Zdobíme plátky rajčat a plátky neloupané nastrouhané okurky. 1 porce = 1133 kJ - T 15g - S 9g

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!