Staňte se našimi fanoušky na:

Čajové česnekové máslo

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 1 lžička petrželky (nasekané)
  • 100 g másla (čajového)
  • 4 stroužky česneku

Pracovní postup:

Čajové máslo je tlučené ze sladké smetany. Máslo utřete do pěny, vmíchejte česnek rozetřený se solí a petrželkou. Podávejte na brambory, k různým opékaným masům, ke grilované rybě apod. Česnekové máslo můžete využít, jako základu, k přípravě různých pomazánek. Např. s nastrouhaným eidamem, uzeným sýrem, olejovkami, zeleninou apod.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |29. září 2014
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!