Cerstva rajcata zparime ve vrouci vode na 10-15 sekund, pak je zchladime ve studene vode a oloupeme. Nakrajime je na ctvrtiny a zhruba 3 hodiny je nechame susit v troube pri 40 stupnich. Do vetsi misy vsypeme mouku, 8 zloutku a olej. DZukladne smes promichame, aby nevznikly zmolky a vypracujeme testo. Do jine misy vlozime ricottu a susenych rajcat na napln. Pridame parmazan, 3 zloutky, sul, pepr a spetku muskatoveho kvetu. Smes dukladne promichame a nechame odstat. Z hotoveho testa vyvalime platy tenke 1 mm. Vlozime je do vrouci vody na 1 minutu a ihned je schladime ve studene vode. Polozime je na plateny ubrousek, naplnime ricotovo-rajcatovou naplni a zabalime do trubky. Do hrnce vlijeme olivovy olej, nechame ho rozpalit a zesklovatime na nem najemno nakrajenou cibuli. Pridame loupana rajcata, 3 listky bazalky a asi hodinu smes provarime. Nakonec omacku dochutime solli, peprem a vmichame maslo. Naplnene canneloni posypeme strouhanym parmazanem, pokapeme olivovym olejem a nechame je zapect 5 minut pri 190 stupnich. Podavame s tomatovou omackou a cerstvymi listky bazalky.