Náplň: 300g lesního ovoce nebo kompotovaných višní, 300ml rumu, cukr na naložení ovoce Krém: 400g smetanového bílého jogurtu, 2 šlehačky, 3 lžíce cukru moučky, 1 želatinový ztužovač, 1 šlehačkový ztužovač, 2 lžíce čokoládového cappuccina, 2 lžíce džemu Na ozdobení: 1/2 lžíce másla, 80g marcipánové hmoty, 200g čokolády na vaření Ovoce naložíme do rumu s cukrem a necháme v lednici nejlépe přes noc. Žloutky vyšleháme s máslem a cukrem, mouku smícháme s pudinkem, cappuccinem i práškem a zašleháme do žloutkové směsi. Přidáme sníh z bílků. Těsto uhladíme ve vymazané a vysypané formě a dáme péct do vyhřáté trouby při 160°C na 40 minut. Vlažný dort rozkrojíme, necháme vychladnout. Na krém smícháme jogurt s cukrem a ušlehanými šlehačkami se ztužovači. Pak vmícháme želatinový ztužovač a práškové cappuccino. Ovoce necháme okapat, část dáme stranou na ozdobu. Spodní korpus pokapeme rumem z ovoce, potřeme džemem, posypeme ovocem, potřeme krémem a přiklopíme horní částí korpusu. Necháme ztuhnout v lednici. Před podáváním rozválíme marcipán a tvořítky vykrajujeme tvary. Povrch dortu zdobíme zbytkem krému, ovocem a hoblinami čokolády. Boky dortu také potřeme a dozdobíme motivy.