Staňte se našimi fanoušky na:

Celer v těstíčku

Autor receptu: Kris (76 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Celer oloupeme, nakrájíme na plátky silné asi 4 mm, po obou stranách pokapeme citronovou šťávou, aby neztmavly, osolíme a pak namáčíme do těstíčka připraveného z mouky, mléka a vajec, hustého jako na kapání do polévky. Zvolna je usmažíme po obou stranách dozlatova v předehřátém rozpáleném tuku. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem nebo pikantním kompotem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Georgina |4. ledna 2013
celer miluju Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!