Staňte se našimi fanoušky na:

Celer zapékaný s uzeným masem

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Celery omyjeme,oloupáme a uvaříme ve slané vodě do měkka a pak nakrájíme na slabší plátky.Uvařené uzené maso pokrájíme na drobno,promícháme s vejci,osolíme,okořeníme a přidáme strouhanou housku,aby vznikla hustší směs,kterou dáváme ve větší vrstvě na plátky celeru.Plátky celerunaskládáme na menší pekáček a zapečeme v troubě na oleji.Podáváme s topinkami nebo slaným pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jobovab |16. září 2013
dobré Odpovědět
E- |14. září 2013
like Odpovědět
pes |14. září 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!