Staňte se našimi fanoušky na:

Celer zapékaný se slaninou

Autor receptu: Kris (76 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tenké plátky celeru osmahneme po obou stranách na oleji, vyjmeme a rozložíme do zapékací misky. Na stejném oleji osmažíme kolečka oloupané cibule a dáme rovněž do misky, stejně osmahneme i maso, které navíc osolíme a opepříme. Maso v misce posypeme petrželkou, na maso položíme vrstvu na kolečka nakrájených rajčat a slaniny. Misku dáme na 15 minut zapéci. Po této době zalijeme obsah misky strouhaným sýrem rozmíchaným v rozšlehaném vejci a zapékáme, dokud se nevytvoří kůrčička. K této pochoutce podáváme vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!