Staňte se našimi fanoušky na:

Celerová polévka s jíškou

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Zeleninu a kosti opereme, uvaříme a vývar procedíme.Dobře opraný a očištěný celer nastrouháme na struhadle, uvaříme v malém množství vody, prolisujeme ho a poléváme vývarem.Uděláme světle žlutou jíšku, zředíme ji studenou vodou, dáme ji do polévky, přidáme prolisovaný celer, polévku podle chuti osolíme a povaříme. Do polévky vkládáme osmažené kostičky housky, třené nočky anebo kuličky z vařeného těsta.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!