Staňte se našimi fanoušky na:

celerové hranolky

Autor receptu: petra.gavlasova (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupat celer, nakrájet na hranolky, spařit 2 minuty ve vařící vodě, přendat na plech s pečícím papírem, pokapat olivovým olejem a okořenit, péct cca 40 min 180 - 200 stupňů podle trouby. Hranolky budou zlátnout a hnědnout, můžou připadat, že jsou spálené. Zdravý dip: 1, bílý jogurt,česnek a medvědího česneku sušeného, špetka soli a pepře 2, jogurt, česnek, sůl a mletá paprika 3, jogurt, česnek, sůl a pažitka 4, jogurt nebo tatarka s cibulí, kyselými okurkami a maličko hořčice.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!