Staňte se našimi fanoušky na:

Čertovský bůček

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Očištěný bůček osolíme, vložíme do pekáčku, podlijeme trochou vody a v troubě pečeme doměkka. Necháme vychladnout, nakrájíme slabé plátky, potřeme marinádou a v chladu necháme proležet. Vychlazené obalíme nasucho ve strouhance a osmažíme dozlatova. Výborná pochutina na oslavy, nebo jen tak k pivu.
  2. Marináda: Do vychladlého výpeku přimícháme hořčici, smetanu nastrouhanou cibuli a česnek. Trochu osolíme, okořeníme, důkladně promícháme. Poté potřeme plátky po obou stranách.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |19. srpna 2015
velmi dobré Odpovědět
Lucinka |25. července 2013
Super :) Odpovědět
Babetta |18. července 2013
To musím také vyzkoušet!!! Odpovědět
pajunc |13. července 2013
vypadá to výborně!:-) Odpovědět
daramacho |13. července 2013
dobré Odpovědět
Teris19 |7. července 2013
mňam Odpovědět
honzapetrik91 |25. června 2013
skvele Odpovědět
Michi |9. června 2013
like Odpovědět
Mona22 |7. června 2013
vyzkouším Odpovědět
jola |8. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!