Staňte se našimi fanoušky na:

Červená dobrota

Autor receptu: MarkyzaM (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata dobře opláchneme, nakrájíme na kostičky. Vložíme do nádoby. Jarní cibulku (levnější varianta normální cibule) opláchneme nakrájíme nadrobno. Přidáme k rajčatům. Eidam nastrouháme na struhadle (lepší jemnější varianta) a zase přidáme do nádoby se směsí. Osolíme, opepříme dobře zamícháme. Pokapeme olivovým olejem znovu zamícháme a necháme uležet. Podáváme s opečenou večkou nebo s opečeným toust. chlebem. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |2. června 2014
nemám ráda eidam do salátů, moc se mi to nehodí k zelenině, takže jsem nahradila fetou Odpovědět
petrapo |15. řijna 2013
like Odpovědět
macik |9. června 2013
zkusim Odpovědět
jitulka |6. června 2013
to dělávala moje babička:-) Odpovědět
Vlasta78 |5. června 2013
super Odpovědět
Semyaza |5. června 2013
zkusím Odpovědět
MarkyzaM |4. června 2013
ja to dělala i dneska k obídku :) Odpovědět
zdenka.r |4. června 2013
vyzkouším Odpovědět
HankaHK |4. června 2013
mňam já už chci zralá rajčata na zahradě Odpovědět
laetti |4. června 2013
super dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!