Staňte se našimi fanoušky na:

Cesnakové langoše

Autor receptu: Juraj Libiak (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
31× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

v 100 ml vlažného mlieka rozpustíme droždie, pridáme soľ, trochu cukru a necháme vykysnúť kvások. Do hlbšej misky dáme prosiatu múku, nakysnutý kvások, celé vajce, kyslú smotanu a posolíme. Prilejeme toľko vlažného mlieka, aby sme vypracovali nelepivé vláčne cesto, ktoré prikryjeme čistou utierkou a na teplom mieste necháme nakysnúť. Nakysnuté cesto preložíme na pomúčenú dosku a pokrájame na menšie kúsky. Každý kúsok cesta roztiahneme do okrúhleho tvaru, necháme chvíľu podkysnúť na doske a potom vypražíme v hlbšom hrnci na oleji. Vypražené langoše potrieme olejom zmiešaným s prelisovaným cesnakom a soľou. Podávame so šošovicovou polievkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |28. září 2013
ukládám do oblíbených a jistě vyzkouším, 1+ Odpovědět
kuchticek |12. července 2013
dobré Odpovědět
piskotka |12. července 2013
langoše jsou moc fajn Odpovědět
Januse |13. června 2013
výborné Odpovědět
Yvett 185 |5. června 2013
Nádhera! :) Odpovědět
Megan185 |5. června 2013
Výýborné! :) Odpovědět
Semyaza |5. června 2013
zkusím Odpovědět
najkuchtickalenka |3. června 2013
ukladam Odpovědět
Menzy |3. června 2013
zajímavá verze, ukládám! Odpovědět
petra.konfrstova |3. června 2013
ukládám, díky za recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!