Staňte se našimi fanoušky na:

Chalupářská šavle

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na stejné kousky,osolíme,opepříme a potřeme česnekem.Naskládáme do porcelánové nádoby,přelijeme olejem a necháme asi 4 hodiny odležet v chladu za občasného promíchání.Klobásu nakrájíme na kolečka,rovněž tak cibuli a slaninu.na jehlu pak střídavě napichujeme maso,slaninu,klobásu a cibuli.Grilujeme po všech stranách za občasného potírání olejem přibližně 10 minut.Příloha,chléb,bramborák.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kuchticek |12. září 2013
fajn Odpovědět
jobovab |12. září 2013
chutné Odpovědět
milmach |12. září 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!