Staňte se našimi fanoušky na:

Chilli rosol

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: 1 hod.
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné papričky a papriku bez jádřinců nasekáme v robotu najemno. Cukr s octem zvolna zahříváme, dokud se cukr nerozpustí. Přidáme směs papriky a papriček, přivedeme k varu a vaříme 10 minut, odstavíme a necháme asi 40 minut chladnout. Pak naplníme do sklenic a uzavřeme.

Něco navíc:

Chilli rosol podáváme k sýrům, grilovanému masu nebo ho používáme jako glazuru při pečení masa.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!