Staňte se našimi fanoušky na:

Choceňská jarní buchta

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozšlehejte vejce, přidávejte za stálého míchání olej; pak promíchejte mouku s cukrem, sodou a solí. Do vajec s olejem přidejte mouku, jogurt a nakrájenou opečenou cibuli, pořádně promíchejte. Úplně nakonec přimíchejte kopřivy a balkánský sýr. Hmotu rozetřete na plech (nebo do formy) s pečícím papírem a pečte asi 40 minut na 160°C. Po 30 minutách pečení povrch posypte strouhaným sýrem a dopečte. K buchtě je dobré podmáslí, kefír i čaj.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Maty |20. řijna 2014
1 - jaké foto s fazolkama? Odpovědět
W-W |29. srpna 2014
?proč foto s fazolkama? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!